Beanboozled ja aurinkoenergia tuovat elämään twistiä!

Energianhinnan nouseminen on herättänyt viime aikoina runsasta keskustelua ja moni suomalainen onkin jo sitä mieltä, että virran saaminen on Suomessa jo kohtuuttoman kallista! Yhä useammat ovat sitä mieltä, että kallistuneet elinkustannukset, joihin energiakustannuksetkin kuuluvat, on kurjistanut elämää merkittävästi. Aurinkoenergian yksityisen tuoton lisääminen voi auttaa kotitalouksia säästämään kotinsa energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä. Samalla aurinkoenergian suosiminen lisää energiantuotannon ympäristöystävällisyyttä – näin elämään voi tulla lisää mielekkyyttä. Jos tarvitset elämääsi vielä lisää twistiä, kannattaa tutustua Beanboozled Jelly Beans -karkkirulettiin! Siitä riittää iloa pitkäksi aikaa ja sitä voi hyvin pelata jopa kynttilän valossa.

Aurinkoenergiaa kotona tuotettuna

Aurinkoenergian tuottaminen kotona on paitsi ympäristöystävällistä ja taloudellista, myös hauskaa! Monet yritykset tarjoavat aurinkopaneeleita omakotitaloon vaivattomina kokonaispaketteina, jotka muistuttavat talopakettien avaimet käteen -paketteja. Näin omakotitaloon on helppo saada ekologinen ja toimintavarma aurinkosähköjärjestelmä. Aurinkosähkön käyttäminen on moderni vaihtoehto ja sen käyttö yleistyy koko ajan. Aurinkosähköä voidaankin pitää vastuullisena valintana, eikä sen käyttöönotto ole lainkaan vaikeaa, kunhan kääntyy asiantuntevan alan ammattilaisen puoleen. Aurinkosähköpaneelien ja -järjestelmän hankkiminen toki maksaa aluksi jonkin verran, mutta rahaa alkaa säästyä, kunhan järjestelmä otetaan käyttöön.

Perinteisesti aurinkosähköpaneeleita on nähty Suomessa lähinnä kesämökeillä ja muilla loma-asunnoilla, mutta viime aikoina niiden käyttö on alkanut yleistyä myös omakotitaloissa. Tämä on hyvä uutinen niin luonnon kuin kodin taloudenkin kannalta. Ympäristöystävälliset valinnat lisäävät elämän mielekkyyttä, sillä monelle suomalaiselle ajatus siitä millaisen ympäristön ja maailman jätämme jälkipolville on erittäin tärkeä. Suomalaisilla on perinteisesti ollut erittäin vahva luontosuhde, johon aurinkoenergian suosiminen sopii erityisen hyvin. Kun nuoret sukupolvet tottuvat aurinkoenergian käyttöön jo pienestä pitäen, tulee siitä entistä luontevampi valinta heidän omaan kotiinsa, siinä vaiheessa, kun heidän on aika muuttaa omilleen. Parhaimmillaan nämä valinnat kantavat sukupolvesta toiseen!

Beanboozled tuo twistiä elämään

Kun kodin energia-asiat on hoidettu kuntoon, on aika piristää arkea muutenkin. Hyvin pienillä asioilla voi saada aikaan yllättävän suuria asioita. Ja Beanboozled Jelly Beans -karkkiruletti on yksi tällainen pieni asia. Herkullinen Beanboozled -karkkiruletti muistuttaa Harry Potterin karkkirulettia. Tämä on hauska yksityiskohta, jos pidät Harry Potter -tarinoista. Tässä pelissä hauskinta on se, että olet vaarassa saada suuhusi jotakin aivan muuta makua kuin luulit. Vaarana ovat esimerkiksi mätien munien makuiset karkit. Tai miltä kuulostaisi koiranruuan makuinen karkki? Toisaalta mahdollisuutena on saada sellaisiakin herkkuja kuin popcornin tai suklaavanukkaan makuisia karkkeja. Makuelämyksiä ei siis Beanboozled Jelly Beans -karkkiruletista puutu!

Beanboozled Jelly Beans -karkkiruletti toimitetaan kivassa lahjarasiassa, joten se on myös hauska lahjaidea. Ruletti onkin kiva vaihtoehto esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi uuteen kotiin. Sitä on kiva pelata tupaantuliaisissa porukalla uudesta kodista nauttien. Beanboozled Jelly Beans -karkkiruletti on helppo hankkia Party Kingiltä, joten myöskään pelin hankkimiseen ei tuhraudu paljoa aikaa. Peli maksaa alle 15 euroa eli myöskään rahaa ei tämän lahjan ostamiseen kulu paljoa. Peliin voi ostaa myös näppäriä täyttöpusseja alle viidellä eurolla. Näin peliä voi pelata uudelleen ja uudelleen, vaikkapa usean eri tupariporukan kanssa tai useissa eri illanistujaisissa. Ellei uudessa kodissa ole vielä aurinkosähköjärjestelmää, on tästäkin kiva jutella ystäväporukalla. Aurinkosähkön hyödyistä kertominen saattaa nimittäin innostaa uuden talon asukkaita ainakin harkitsemaan aurinkosähköä myös omaan kotiinsa!